(DUYURU-2) 26.DÖNEM POMEM ADAYLARI
  30 Eylül 2020

DUYURU-2

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN 26.DÖNEM POMEM ADAYLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GETİRECEKLERİ EVRAKLAR

1. NOTER ONAYLI YÜKLENME SENEDİ (YÜKLENME SENEDİNİ GETİRMEYEN ADAYLARIN KAYITLARI ALINMAYACAKTIR.)
  2. GEÇİCİ KAYITTA GÖREVLİ MEMURA NÜFUS CÜZDANI VEYA YERİNE GEÇER BELGE İBRAZI ZORUNLUDUR. CÜZDANI VEYA YERİNE GEÇER BELGE GETİRMEYEN ADAYLARIN KAYITLARI ALINMAYACAKTIR.)
  3. LİSANS VEYA ÖNLİSANS MEZUNU İSE DİPLOMANIN ASLI VE 2 (İKİ) ADET FOTOKOPİSİ (DİPLOMASINI KAYBEDENLER İÇİN ÖĞRENİM DURUM BELGESİ) YÜKSEKLİSANS YAPANLAR İÇİN BELGELERİNİN ASLINI VE FOTOKOPİSİNİ, LİSE VEYA ORTAOKULDA HAZIRLIK SINIFI OKUYAN ADAYLAR HAZIRLIK OKUDUĞUNA DAİR BEGENİN ASLINI GETİRECEKTİR. YÜKSEKLİSANSI DEVAM ETMESİ NEDENİYLE DİPLOMASI YANINDA BULUNMAYAN ADAYLAR, DİPLOMALARININ ASLI YERİNE YÜKSEKLİSANS YAPTIKLARI ÜNİVERSİTE/ENSTİTÜ/YÜKSEKOKUL TARAFINDAN DİPLOMA ÖRNEĞİYLE BİRLİKTE YÜKSEKLİSANSA DEVAM ETTİKLERİNİ GÖSTERİR ÖĞRENCİ BELGELERİNİ GETİRECEKLERDİR.
  4. NÜFUS CÜZDANI VE 1 ADET FOTOKOPİSİ
  5. 6 ADET BİYOMETRİK FOTOĞRAF
  6. 1 ADET YERLEŞİM YERİ BELGESİ (İKAMETGÂH BELGESİ) OLARAK VERİLEN VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)
  7. 1 ADET ADLİ SİCİL KAYIT BELGESİ (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)
  8. ASKERLİĞİNİ YAPANLAR İÇİN TERHİS BELGESİ VE 2 ADET FOTOKOPİSİ, ASKERLİĞİNİ YAPMAYANLAR İÇİN ASKERLİK DURUM BELGESİ (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)
  9. 1 ADET KAN GRUBU KARTI (NÜFUS CÜZDANI VEYA EHLİYETİNDE KAN GRUBU YAZAN ADAYLARIN FOTOKOPİSİNİ GETİRMESİ YETERLİDİR.)
  10. SON (12 ) AY İÇERİSİNDE KULLANDIĞI İLAÇLARIN ECZANEDEN ALINAN ÇIKTISI GETİRİLECEKTİR. (sağlık raporu aldırılırken istenmektedir.)
  11. YAŞ DÜZELTMESİ YAPTIRAN ADAYLARIN İLGİLİ MAHKEME KARARINI DA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.
  12. ADAYLAR E-DEVLET ŞİFRELERİNİ GÜNCEL TUTACAK VE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GELİRKEN HES KODU ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

EVLİ OLANLARIN VE HUKUKEN EVLİLİKLERİ DEVAM EDEN ADAYLARIN EŞLERİYLE İLGİLİ GETİRECEĞİ BELGELER

1)- Evlilik cüzdanının aslı ve evlilik cüzdanının ilk dört sayfasının fotokopisi (2 suret)

2)- Eşine ait adli sicil kaydı (Son 15 gün içinde alınmış güncel-(E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)

3) Eşinin kimlik fotokopisi (1 Adet)

4) Eşe ait vukuatlı nüfus kayıt örneği (1 adet) (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)