ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİMİ
  26 Haziran 2020

EĞİTİME GELİRKEN GETİRİLMESİ GEREKEN MALZEMELER:

1. RESMİ İSTİHKAK ALAN PERSONEL VERİLEN MALZEMELERİNİ BERABERİNDE GETİRECEKLERDİR.
  2. 2 ADET DÜZ KOYU RENK KUMAŞ PANTOLON
  3. 2 ADET AÇIK RENK GÖMLEK
  4. DÜZ DESENSİZ KOYU RENK KRAVAT
  5. KOYU RENK AYAKKABI (EĞİTİM ESNASINDA KULLANILACAĞI İÇİN ESNEK VE RAHAT OLASINA DİKKAT EDİLMESİ)
  6. KOYU RENK MONT (HAVA KOŞULLARI DİKKATE ALINARAK)
  7. EŞOFMAN TAKIMI İLE SPOR AYAKKABISI (KOYU RENK)
  8. TERLİK (KOYU RENK)
  9. YETERİ KADAR KOYU RENK ÇORAP
  10. PİJAMA TAKIMI, ŞAMPUAN, BANYO VE EL SABUNU, BANYO VE EL HAVLUSU İLE TRAŞ MALZEMELERİ.
  11. ALT ÜST KOYU RANK TERMAL İÇLİK. (HAVA KOŞULLARI DİKKATE ALINARAK-İSTEĞE BAĞLI)
  12. GÜNLÜK GİYİLECEK ELBİSELERİN EN AZ 3 HAFTA KULLANILABİLECEK ŞEKİLDE GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNDE KULLANILMASI YASAK OLAN, GETİRİLMEMESİ GEREKEN VE EMANETE ALINMAYACAK OLAN MALZEMELER:

1. SES, GÖRÜNTÜ VE DEPOLAMA ÖZELLİĞİ OLAN AKILLI EP TELEFONU, BİLGİSAYAR, TABLET, FOTOĞRAF MAKİNESİ, HARİCİ HARD DİSK, POWERBANK, KAMERA VB. ELEKTRONİK CİHAZLAR (SES VE GÖRÜNTÜ KAYDETMEYEN TELEFON, ŞARJ ALETİ HARİÇ)
  2. HER TÜRLÜ OYUN ALETİ, ARACI VE MALZEMESİ
  3. HER TÜRLÜ YİYECEK VE İÇECEK MALZEMESİ
  4. DOKTOR RAPORU VE REÇETESİ BULUNMAYAN HER TÜRLÜ BİTKİSEL VE TIBBİ İLAÇLAR, HER TÜRLÜ TIBBİ MALZEME
  5. HER TÜRLÜ KESİCİ VE DELİCİ ALETLER (USTURA, AÇIK JİLET VB.)
  6. HER TÜRLÜ TAKI VE AKSESUARLAR (DÜZ ALYANZ VE SAAT HARİÇ)
  7. HER TÜRLÜ SİYASİ VEYA İDEOLOJİK YAYIN VE MALZEMELER.

ÖNEMLİ UYARILAR:

• ADAYLARIN EĞİTİMLERİ 01 TEMMUZ 2020-30 EYLÜL 2020 TARİHLERİ ARASINDA PLANLANDIKLARI POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDE  YATILI OLARAK YAPILACAKTIR.
  • OKULUMUZA PLANLAMASI YAPILAN ADAYLAR COVİD-19 TESTİ YAPILDIKTAN SONRA OKULA ALINACAKTIR. COVİD-19 TESTİ VE GİRİŞ İŞLEMLERİNE 01 TEMMUZ 2020 SAAT 08:00 İTİBARİYLE BAŞLANACAĞINDAN KURSİYERLERİN BUNU GÖZÖNÜNE ALARAK OKULUMUZA GELMELERİ VE EN GEÇ  SAAT 10:00’DA OKULUMUZDA BULUNMALARI ÖNEMLE DUYURULUR..
  • AYRICA SONUÇ AÇIKLAMA SİSTEMİNDE BELİRTİLEN GÖTÜRÜLMESİ GEREKEN MALZEMELER BAŞLIĞI ALTINDAKİ HUSUSLAR DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİLECEKTİR.

OKULUMUZA ULAŞIM :