5.DÖNEM POLİS MEMURLARI TEKAMÜL EĞİTİMİ -2
  29 Aralık 2021

DUYURU

10 OCAK –04 ŞUBAT 2022 tarihleri arasındaki Hatay POMEM Müdürlüğümüzde “Tekâmül Eğitimi” ne katılacak Kursiyer Polis Memurlarımızın;

• COVID-19 PCR testlerini Müdürlüğümüze gelmeden en az 48 saat önce yaptırıp, bu test sonucu bildirimlerini, e-devlet üzerinden yazıcı çıktısı alarak yanlarında getirmeleri ve Mutlaka (HES) kodu alarak gelmeleri gerekmektedir.
  • Kursa özel araçları ile gelenlerin okul içerisine kesinlikle özel aracı alınmayacaktır. AKPA Sokak üzerine de park edilmesine müsaade edilmeyeceğinden ve Müdürlüğümüz çevresinde araçlarını park edebilecekleri yer olmadığı için sorun yaşamamaları adına bu hususu bilerek araç getirmeleri ve park yeri konusunu kendi imkânları ile çözmeleri gerekmektedir.
  • Akıllı telefon ile ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar(kamera, fotoğraf makinesi..vb.) okula sokulmayacağından getirilmemesi gerekmektedir. (iletişim için kursiyerler kamera kayıt özelliği olmayan tuşlu telefon getirebilirler.)
  • Tam teçhizatlı olarak okula gelen kursiyerler; demirbaş silah, şarjör ve fişeklerini okula girişte görevlilerimize tutanak karşılığı teslim edecekler ve okul çıkışında/kurs bitimi yine tutanak karşılığı teslim alacaklardır. Bu maddelerin okula girişine kesinlikle müsaade edilmeyecektir.
  • Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi, doktor raporu ve reçetesi bulunmayan bitkisel veya tıbbi ilaçlar ve tıbbi malzemeler, her türlü kesici ve delici aletler (ustura, açık jilet vb.), her türlü ısıtıcı fön makinası, ketıl, ütü ve elektrik tüketimini arttıracak cihazların kursiyerlerce okula sokulmasına müsaade edilmeyecektir.
  • Kursiyerlerin yanlarında koyu renk eşofman ve spor ayakkabısı getirmeleri yararlarına olacaktır.
  • Son saatlerde okula girişte yığılma olacağını göz önüne alınarak kursiyerlerin okulda bulunmaları gereken saatten daha önce okula gelmeye gayret etmeleri yararlarına olacaktır.

Yapılacak iş ve işlemlerin daha sağlıklı yürütülebilmesi ve kursiyer meslektaşlarımızın okul girişinde beklemek zorunda kalmamaları için yukarında belirtilen hususları göz önüne alarak ve istenilen hususları yaparak gelmeleri yararlarına olacaktır.