23 DÖNEM POMEM ADAYLARI
  13 Mart 2019

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE 23.DÖNEM POMEM  ADAYLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GETİRECEKLERİ EVRAKLAR VE DİKKAT EDECEKLERİ HUSUSLAR

1. LİSANS VEYA ÖNLİSANS MEZUNU İSE DİPLOMANIN ASLI VE 2 (İKİ) ADET FOTOKOPİSİ (DİPLOMASINI KAYBEDENLER İÇİN ÖĞRENİM DURUM BELGESİ) YÜKSEKLİSANS YAPANLAR İÇİN BELGELERİNİN ASLINI VE FOTOKOPİSİNİ, LİSE VEYA ORTAOKULDA HAZIRLIK SINIFI OKUYAN ADAYLAR HAZIRLIK OKUDUĞUNA DAİR BEGENİN ASLINI GETİRECEKTİR.
  2. NÜFUS CÜZDANI VE 1 ADET FOTOKOPİSİ
  3. 6 ADET BİYOMETRİK FOTOĞRAF
  4. 1 ADET YERLEŞİM YERİ BELGESİ (İKAMETGÂH BELGESİ) OLARAK VERİLEN VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)
  5. 1 ADET ADLİ SİCİL KAYIT BELGESİ (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)
  6. ASKERLİĞİNİ YAPANLAR İÇİN TERHİS BELGESİ VE 2 ADET FOTOKOPİSİ, ASKERLİĞİNİ YAPMAYANLAR İÇİN ASKERLİK DURUM BELGESİ (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)
  7. 1 ADET KAN GRUBU KARTI
  8. Son (6 ) ay içerisinde kullandığı ilaçların eczaneden alınan çıktısı getirelecektir. (Sağlık Raporu aldırılırken istenmektedir.)
  9. Yaş düzeltmesi yaptıran adaylar ilgili mahkeme kararını da getirmeleri  gerekmektedir.

EVLİLİKLE İLGİLİ BELGELER

1)- Evlilik cüzdanının Aslı ve Evlilik Cüzdanının ilk dört sayfasının fotokopisi (2 suret)

2)- Eşine ait adli sicil kaydı (Son 15 gün içinde alınmış güncel-(E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)

3) Eşinin Kimlik Fotokopisi (1 Adet)

4) Eşe ait vukuatlı nüfus kayıt örneği (1 adet) (E-Devlet çıktısı kabul edilmektedir.)

5)- Evli olanların eşlerinin fotoğrafları (2 Adet Güncel )

6) Eşi hakkında sonuçlanmış veya devam eden davası bulunanlar ilgili mahkemeden evraklarının onaylı suretini

ADAYLARIN İNTİBAK EĞİTİMİ İÇİN YANINDA GETİRECEĞİ MALZEMELER

1- Adayların yanlarında yeteri kadar mevsim şartlarına uygun sivil kıyafet getirmeleri uygun olacaktır.(Takım elbise getirmeleri gerekli değildir)

2- Spor Ayakkabısı ve Eşofman Takımı

3- Terlik

4- Pijama Takımı, iç çamaşırı

5- El ve Banyo Havlusu

6- Kişisel Bakım Malzemesi ( Tıraş Malzemesi, Şampuan vb.)

POMEM’ de KULLANIMI YASAK OLAN, GETİRİLMEYECEK ve EMANET ALINMAYACAK MALZEMELER

1- Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı telefonlar dışındaki cep telefonları getirilecektir),  dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır.

2- Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi

3-  Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi

4- Dr. raporu ve reçetesi bulunmayan bitkisel veya tıbbi ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme

5- Her türlü kesici ve delici aletler (açık jilet vb. getirilmeyecek)

6- Adayların alyans hariç her türlü takı ve aksesuarları getirmeleri ve takmaları yasaktır.

7-  Her türlü siyasi ve ideolojik kitap, dergi vs. ve malzemelerini yanlarında getirmeleri yasaktır.

NOT :

• GEÇİCİ KAYITTA GÖREVLİ MEMURA NÜFUS CÜZDANI İBRAZI ZORUNLUDUR.
  • YÜKSEKLİSANSI DEVAM ETMESİ NEDENİYLE DİPLOMASI YANINDA BULUNMAYAN ADAYLAR, DİPLOMALARININ ASLI YERİNE YÜKSEKLİSANS YAPTIKLARI ÜNİVERSİTE/ENSTİTÜ/YÜKSEKOKUL TARAFINDAN DİPLOMA ÖRNEĞİYLE BİRLİKTE YÜKSEKLİSANSA DEVAM ETTİKLERİNİ GÖSTERİR ÖĞRENCİ BELGELERİNİ GETİRECEKLERDİR.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN 0 326 267 33 89 DAHİLİ : 1022

Müdürlüğümüze planlaması yapılan adayların 18.03.2019 günü saat:17.00’ye kadar geçici kayıtlarını yaptırmak üzere hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte kayıtlarını yaptırmayan adaylar haklarını kaybedecek ve yerlerine yedek aday planlaması yapılacaktır.  ( Kayıt sırasında yoğunluk yaşanacağı için özellikle öğleden önce gelinmesi tavsiye edilmektedir.)

GEÇİCİ KAYIT FORMUNU DOLDURUP GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.  ( FORMU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN)

(Adaylar Kayıt Formunu mavi tükenmez kalemle  ve kendi el yazıları ile doldurmaları gerekmektedir.)